Mennyt/kuluva viikko olikin teatteri painoitteinen. Torstaina suuntasimme Tikkurilan teatteriin katsomaan näytelmää "Kuin ensimmäistä päivää" ja täytyy sanoa, että olipa hyvä esitys.

Ensinnäkin mukava poikkeus näiden laitos teattereiden jälkeen käydä katsomassa pienessä intiimissä teatterissa. Teatteri oli tosi pieni ja katsojia mahtui juuri meidän joukko, ehkä pari kolme ulkopuolista. Kohtelu oli myös hyvin vieraanvaraista ja palvelevaa. Väliajan jälkeen tutkivat olivatko kaikki katsojat paikalla ja sitten vasta alkoi esitys.

Tikkurilan%20teatterissa-normal.jpg

Tikkurilan%20teatterissa%20%281%29-norma

Kuten huomaatte katsomo täyttyi meidän porukasta mukavasti.

Näytelmä oli mitä mahtavin samoin näyttelijöiden suoritukset. Näytelmän aihehen oli aikaamme sopiva, sote-sotkuja ja vanhusten hoidon tasoon kantaa ottavaa.

Näytelmä tosiaan viihdytti, nauratti ja välillä oli "tippa linssissä" niin koskettavia tarinoita ja kohtaloita toivat esiin.

HYVÄ; Tikkurilan teatteri ja kiitos kun saimme kokoea tämän esityksen.

Uskon, että tähän yhtyvät kaikki mukana olleet.

 

Lauantaina  olimme Kansallisteatterissa katsomass "Kun kyyhkyset katosivat" näytelmää. Se oli myös hyvä ja mielenkiintoinen, tosin aika rankka, siinä ei paljon keveyttä löytänyt. Eikä aihe siihen antanut aihettakaan. Hyvä kuitenkin on palauttaa mieleemme naapuri kansan vaikeat ajat Neuvostoliiton vallan alla ja miten se repi kansaa ja jopa perheitä. Varmaan vielä tänäkin päivänä joutuvat "maksamaan" tuosta sorron ajasta.

Hienoa, että teatterit tarjoavat erilaisia näkemyksiä ja kokemuksia.