Eipä tosiaan kulunut montaa päivää taasenaan olimme matkalla. Viime viikkoisen "kulttuuripläjäyksen" lähdimme rentoutumaan laivalle. Taasen joukkoomme kuului 26 pirteätä reissaajaa ja nautimme matkasta täysin siemauksin. Menomatkalla kokoonnuimme confrenssitilaan pitämään pientä info ja juttu tuokiota, joimme kahvia ja nautimme hedelmistä.

Kahvittelua.

Tutkittiin tulevaa ohjelmaa ja hieman suunniteltiin tuleviakin.

 

Meitä oli 5-6 innokas bingoajaa ja sinne meinasi tulla kiirus, meijän porukka oli aika onnekasta ainakin 4 osallistujaa sai jonkinlaisen palkinnoon. Eihän ne voitot,mut se jännitys.

Sitten näkyikin jo Tallinnan televisiotorni, jonka ravintola on tällä hetkellä remontissa, eikä ota asiakkaita vastaan. Sieltä olisi ihana katsella ympäröivää Tallinnaa.

Nappasimpa kuvan sataman "matkustajaputkista". Laivan satamassa olon ajan kukin sai viettää miten mieleisekseen koki. Me kipitimme Jaamatorille ostamaan lampaan nahkaisia töppösiä. Mutta palasimme laivalle hyvissä ajoin myymälä visialuun. Sielläkin meijän ryhmäläisiä onnisti ja saivat ilmaisia risteilyjä palkinnoksi.

Tlomatka menikin rattoisasti laivan herkkuja ja viinejä nautiskellessa.

Mukava matka taasen kerran ja mukavassa seurassa.

Nyt seuraa arvoitus:

Mistähän hovista tämä on kuvattu ja keitä on kuvan henkilöt (ainakin 2 tuttua pitäisi löytyä)

 

Ei muuta kun ihania syyspäiviä ja antoisia reissuja ite kullekin.