Heti 12.2. olimme studioyleisönä Uutisvuodon nauhoituksissa, meitä oli 30 henkilöä paikalla ja nauhoitukset olivat taasen oikein mukavat ja virkistävät. Uutisvuodon nauhoitukset ovat siitä mukavia, että siellä näkee ja kuulee paljon paljon sellaista mitä ei varsinaisessa ohjelmassa näy. Yleensä ne ovat vielä niitä kutkuttavampia kohtia, joita ei sitten varsinaisessa perheohjelmassa voi näyttää

Ohjelman alkuvalmisteluja, Ohjaaja kertoilee mitä nauhoituksessa tapahtuu ja antaa ohjeita yleisölle, mehän olemme "vanhoja konkareita", mutta joukossa on aina ensikertalaisiakin.

 

Ohjelman varsinaiset esiintyjät; Peter Nyman ylituomarina, Jari Tervo vanhempana kapteenina, Stan Saanila toisena kapteenina ja vieraina tällä viikolla oli hallitseva miss Suomi Viivi Pumpanen ja NRJ:n aamushowsta tuttu radiotoimittaja Renne Korppila.

 

 

Tiistaina 16.2.2010 saimme tilaisuuden olla yleisönä MTV:n uudistetussa "Biisikärpänen" nauhoituksessa. Puheenjohtajamme ja verraton joukkojen kokoaja oli estynyt, mutta saimme silti kokoon 17 henkilöä ja niinpä kassaamme kilahti mukavat 85 euroa.

Nauhoitus tapahtui Herttoniemen teollisuusalueella Sahaajankatu 28:ssa olevassa Nordick-studiolla, Lauantaina jo kävin tutkimassa reitin ja liikenneyhteydet ja bussi 58 vie mukavasti aika lähelle studiota. Tämä oli tosiaan ensimmäinen nauhoitus uudistetulla joukolla ja sen kyllä tulimme huomaamaan, kaikilla tekijöillä oli "pallo hukassa" enemmän tai vähemmän ja nauhoitus venyi 4 tunnin mittaiseksi (piti olla 2 tunti). No tulimmehan näkemään kaikenlaiset ongelmat ja säätelyt mitä ohjelmassa tarvitaan. Uutena juontajana toimi Lorenz Backman ja vanhana konkarituomarina toimi kaikille tuttu Vexi Salmi. Kyseinen ohjelma tulee "ulos" kevään aikana ilmeisesti lauantai iltaisin (täytyy tarkastaa).

Ohjelmia nauhoitetaan tämän viikon aikana 10 osiota ja me lupauduimme perjantain 19.2. klo 13.45 tapahtuvaan finaali osion yleisöksi. Meitä olikin 15 urhoollista, jotka lumituiskusta huolimatta seurasi finaalin nauhoitukset. Nyt me teidämme jo voittajan.