Asukastalon POP_UP_MARKKINAT ja Eläkkeensaajien myyntipöytä.

Eilen 29.3. Asukastalolla oli ”kuhinaa”, varsinkin aamusella kun kaikki halukkaat myyntipöydän varanneet järjestelivät tavaroitaan pöydille.

Meille Pasilan Eläkkeensaajille löytyi lopulta 4 pientä pöydänkulmaa, joihin sitten yritimme saada tavaroitamme esiin. Ahdasta oli, mutta tunnelma sitäkin tiiviimpi. Mikä ilahduttavinta Eläkkeensaajat olivat mukana runsaslukuisesti ja ottivat osaa myyntipöytien täydentämiseen. SUURI KIITOS heille kaikille, jotka näin tukivat yhdistyksemme toimintaa. Oli ilahduttavaa nähdä, että näin suuri joukko on aktiivisesti mukana tukemassa ja auttamassa toimintaamme. Erityis KIITOKSET ”leipureille”, heidän makoisat leivonnaisensa menivät suorastaan ”käsistä” ja kassaamme kilahteli mukavasti euroja. Varsinaiset ”kirppis” tavarat eivät kovin hyvin menneet kaupaksi, johtuen varmaan monista kilpailijoista ja aika pienestä asiakasmäärästä. Olisi pitänyt olla paremmin mainostettu tapahtuma. Nyt meillä on varastossa muutama pussukka ”kirppiskamaa” ja pitää päättää, odotammeko seuraavaa tapahtumaa vai toimitammeko tavarat esim. Pelastusarmeijan kirppikselle.

Joka tapauksessa mukava tapahtuma ja taasen kerran saimme kokea, miten yhteistoiminnalla ja ”yhteen hiileen puhaltamalla” saadaan iloa yhteisöllisyydestä.