Syksy saapui yllättävän nopeasti tuon pitkän kuuman kesän jälkeen ja Eläkkeensaajatkin ovat palanneet normaali rutineihinsa. Odotettu ensimmäinen syksyn jäsentapaaminen pidettiin 7.9. ja sinne kokoontuikin virkeitä jäseniämme runsaasti. Kaikki olivat innostuneita kuulemaan tulevan syksyn ohjelmasta ja tuttujen tapaamisesta. Tunnelma oli myös sen mukainen ja kaikkia asioita emme ehtineet edes käsitellä, mutta tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Meillähän normaalisti ei ole ollut paljon kesätoimintaa, mutta tänä kesänä teimme siinäkin poikkeuksen. Petankki pelit keräsivät Pasilan ulkokentälle viikottain joukon innostuneita heittelijöitä, kävimme myös katsomassa "Pikku Pietarin piha" näytelmän ja monen laista muutakin toimintaa oli.

Pasila viikon päätapahtumaan Maistraalintorilla olimme mukana kahvikannujemme kera.

 

 Ilma oli oikein lämmin ja auringoinen ja väkeä oli liikkeellä runsaasti.

 Oli hauska tavata jäseniämme kahvitusten lomassa ja saimme muutaman uudenkin jäsenen joukkoomme. TERVETULOA

Kahvi maittoi ohikulkijoille ja kassaamme kilahti ihan mukava summa rahaa toimintamme tukemiseksi.

Syyskuun ensimmäisellä viikolla "urakoimme" Biisikärpäsen nauhoituksissa. Oli hieman vaikea tavoittaa jäseniämme, koska nauhoitukset alkoivat ennen jäsentapaamista ja tiedotus jäi hieman heikoksi, mutta netin kautta ja soittelemalla saimme ihan kivan joukon nauhoituksiin.

Joukko iloisia nauhoitukseen menijöitä.

Vexi Salmi toimi tuomarina, tutulla rutiinillaan.

Katsomo nyt ei ollut ihan luxus luokkaa, mutta hyvin siellä jaksoi seurata musiikki visailuja.

Tauolla löysimme Vexin salaisen tupakointipaikan.

Itse en ollut finaali kuvauksissa, joten en tiedä voittajaa enkä näin ollen voi antaa etukäteis tietoa. ( en tiiä malttaisinko olla kertomatta jos tietäisin).

Kiva summa sieltäkin kilahti kassaan SUUR KIITOS kaikille osallistujille, nyt on mukava suunnitella jäsenistölle uusia edullisia tapahtumia, sillä kaikki keräämämme rahat käytetään retkiemme ja tapahtumiemme tukemiseen.

Toivoisin, että te hyvät blogin lukijat hieman aktivoituisitte ja osallistuisitte blogin tekoon. Tuntuu hieman turhauttavalta kirjoitella tänne, ilman mitään palautteita. (oliskohan aika lopettaa, tämä "yksin puhelu") Kaikilla teillä varmaan olisi omia juttuja ja muisteloita kerrottavana.