22.1. oli varsinainen vaalipäivä ja meidän ansioitunut puheenjohtajamme Antti Salminen oli vaalitoimikunnassa (taisi olla sielläkin puheenjohtajan ominaisuudessa).

 

Antti "vaaliuurnan vartijana" Pikkuparlamentin äänestyspisteessä.

Nyt koko Suomi käy kiivaana ja innokkaana Presidenttikisan toisen kierroksen kahden ehdokkaan välistä kamppailua. Ottamatta kantaa kummankaan puolesta, totean vain että: me eläkeläisetkin olemme mukana kannustamassa jos ei ihan virallisissa kampanjoissa, niin viihdeohjelmien yleisönä.

24.1. Olimme leisönä Hyvät ja Huonot uutiset ohjelmaasa, jossa vieraana oli Pekka Haavisto. No, ohjelman luonne on aika keposta ja yliampuvaakin huumoripläjäystä, mutta ihan mielenkiintoista. Haavisto kyllä vaikutti enemmänkin kiusaantuneelta, mutta kesti kaiken "ronskinkin" huumorin urhoollisesti ja huomatkaa ett, nauhoitus kesti kaksi ja puoli tuntia, josta kolmevarttia näytettiin televisiossa eli kaikkein "härskeimmät" jutut oli leikattu pois.Jonkinlaisesta kestävyydestä sekin kertoo.

27.1. Kilpakumppanit, Haavisto ja Niinistö olivat hiillostettavina Uutisvuodossa, ehkä hiillostus on liian voimakas sana, mielestäni tämä viihdeohjelman nauhoitus oli aika kesyä ja ehdokkaat selvisivät hienosti kaikista kompa kysymyksistäkin.

NYT KAIKKI JOUKOLLA ÄÄNESTÄMÄÄN!  Vielä ehtii