Heippa!

Tämä ja ensi viikko onkin yhtä BIISIKÄRPÄSTÄ, mut mukavaa surinaa kuitenkin ja ennen kaikkea tuottoisaa.

Saamme kivasti rahaa  uusiin matkoihin ja reissuihin. Mukava on myös havaita, että jäsenistö on ottanut kunnia-asiakseen olla mukana nauhoituksissa.

Näin reippaina tänään.

HIENOA YSTÄVÄT ja ISO KIITOS TEILLE:!

Tästä on taasen helppo ja mukava alkaa suunnittelemaan uusia "kujeita".

 

22.8.pv oli vuorossa julkkisten joulu osion kuvaus ja siellähän oli ihan "tuttuja", mut hämäläinen kun oon, niin huomasin kaivaa kameran vasta viime hetkillä.

 

Arja Koriseva oli mukana ja ihan entisessä kuosissa, kikatus ja pomppiminen oli sponttaania. Hämmästyttävää on, miten hän on pysynyt niin valovoimaisena vuosikaudet ja vartalokin on trimmissä.

Täytyy vielä korjata Hesarin tämän päiväistä juttua hesan eilisestä rankkasateesta. Lehti kertoi 9-ratikan suistuneen raiteilta Vallilassa. Voip olla, mut meijän ikkunan alla oli 9-ratikka poissa raiteilta parin tunnin ajan. Joko tapahtumia oli 2 tai sitten Itä-Pasila on liitetty Vallilaan. Hymm, mitähän siitä tuumaisitte.

 

 

Hoh ja huhuh, nyt on kaikki 15 jaksoa Biisikärpäsiä purkissa ja saamme heittää vapaalle. Tosin se surina taitaa muutaman päivän joidenkin korvissa vielä surista ja istumalihaksetkin olivat aika koetuksella, mut hienosti jaksoimme loppuun saakka. Vexin jutustelua ja riimittelyä on aina kiva kuunnella.

 

 Lorenz kanssa laittoi parastaan joskus paremmalla ja joskus vähän takellellen, mut juttua tuli ja piisasi. Ihmekös se jos sanat vähän sekoilee.

 

 Meijän riveissä tais olla joku Turkkilainenkin, mut kaikki laskettiin mukaan tiliä tekemään.

 Ku väsy yllättää niin ei se kato paikkaa eikä aikaa, kun on päästävä pötköttämään. Lorenz huitoi ja huiski ja väliajat joko juoksenteli tai otti tirsoja, niin ne ammattilaiset. Meistä kukaan ei uskaltautunut lepäilemään.

Viimeinen koitos, ja voitto on Eläkeläisillä (tarkoitan aktiivisuudessa osallistumalla kuvaussessioihin ja myös kartuttamassa kassaamme). Saimme runsaasti kiitosta Veksiltä, Lorelta, tuotantopäälliköltä ja ennen kaikkea Jaana yleisön kerääjänä oli tyytyväinen panokseemme.

Saamme todella olla ylpeitä kun niin suurella joukolla jaksoimme olla mukana, aika moni oli kaikki 15 jaksoa heille erityis KIITOKSET, olisivat ansainneet ainakin "papukaijamerkin", täytyypi katella jospa jostain löytyisi, muuten saavat tyytyä symboliseen mitallin (Lorehan meitä jo ruokki ja juotti mielikuvitus herkuilla), mutta kaikki osallistujat ovat SUURKIITOKSEN ansainneet. Toimintamme edulliset reissut voidaan jatkossakin toteuttaa.

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA! KIITOS; KIITOS ja nyt otetaan rennosti.