Tule mukaan elokuviin

Pasilan Eläkkeensaajien elokuvakerho aloitti 2013. Monia hyviä, mieleenpainuvia elokuvia ehdimme nähdä jo viime vuonna. Sovimme porukalla alkuvuodesta kevätkauden käyntipäivät. Ne ovat myös yhdistyksen jäsentiedotteessa. Helsingin Sanomat julkaisee perjantaisin NYT - liitteen ja sen jälkeen lähetän sähköpostina tiedot missä elokuvateatterissa sopimamme näytäntö esitetään ja kellonajan. Pääasiassa käymme päivänäytöksissä. Tänä vuonna olemme katsoneet elokuvat ”Menneisyys, Satavuotias joka karkasi ja 12 years a slave—kaikki erilaisia, mielenkiintoisia. Menneisyys elokuvaahan on pidetty yhtenä viime vuoden parhaista. Huomenna to 27.3. klo 12.15 menemme Tennispalatsiin katsomaan elokuvaa Philomena”, kertomusta naisesta joka etsii poikaansa Se perustuu tositapahtumaan.

Elokuvan jälkeen meillä on ollut tapana-jos aikaa on- käydä kahvilla jossakin lähikahvilassa vaihtamassa ajatuksia kokemastamme. Se on ollut todella antoisaa ja virkistävää. Ja tuleehan keskusteluissa muutenkin ”parannettua maailmaa”.

Kevätkauden elokuvapäivät ovat to.10.4.,to 24.4.,to 15.5. ja to 5.6.Tule mukaan –tarkemmat tiedot saat lähettämällä sähköpostiosoitteesi minulle .Elokuvaan ilmoittautumista ei tarvita.

Elokuvaterveisin Raija Hukkamäki,puh.0400 416322,sähköposti [email protected]