7.5.2013 oli taasen aika perinteisen kevätristeilyn ja laivana oli tuttu Viking-linen XPRS alus. Meitä oli noin parikymmentä innokasta "tuulien nuuskijaa", jotka nauttivat merimatkoista ja tietysti myös Tallinnasta. Kokoonnuimme aluksi kokoustiloihin nauttimaan aamukahvit ja hedelmätarjoilusta (kokoustila oli käytettävissä koko menomatkan ajan). Pyysin sinne myös "tuote-esittelyn" konjakista suklaan kera nautittuna (itse missasin kyseiset maistiaiset kun riensin bingon peluuseen (josta en voittanut mitään)) sen sijaan myymälävastaava oli pitänyt kokoustiloissa oleville pienen tietovisan ja pari onnekasta daamia oli voittanut hienot kesäkassit, ONNEA vaan voittajille.

Toukokuu2013%20023-normal.jpg

 Tallinnassa meillä oli muutama tunti aikaa ostostentekoon ja nauttia keväisestä lämpimästä ilmasta. Nämä tytöt olivat bonganneet herraseuraa itelleen :-).

Toukokuu2013%20027-normal.jpg

Toukokuu2013%20026-normal.jpg

Kotimatka aloitettiin nauttimalla buffetin runsaista herkuista, unohtamatta tietysti juomiakaan. Kylläisenä oli mukava viettää loppumatka kuka mitenkin, en tiedä kävikö kukaan karaokessa ja miten plajon kuluttivat parkettia, mutta hauskaa meillä oli.

Toukokuu2013%20029-normal.jpg

Kuten ylläoleva kuva kertoo.

KIITOS taasen hauskasta matkaseurasta mukanaolleille.

terkuin Paula