13.4., eli perjantai ja 13 päivä, ei ollut meille eläkkeensaajille ainakaan päivä joloin kaikki menee pieleen, päin vastoin Ateneumin Carl Larsson näyttely piristi koko kurjien säiden kevättä.

Näyttelyssä esiteltiin Larssonin töitä varmaan yli sta teosta ja minkälaisi upeita maalauksia! Niin keveitä ja riemastuttavan aurnkoisia kuvia hänen kotielämästään ja perheestään. Kaikista huokui ennen näkemätön "elämän onni" ja näyttely onkin herätänyt katsojissaan tarpeen miettiä, mitä tarvitaan onnellisuuteen.

Näyttelyssä ei tietenkään saanut kuvata, mutta mukava yllätys oli kun sinne oli rakennettu Larssonien koti ihan vierailua varten ja sieltä sai kuvata näitä ihania "jäljennöksiä teoksista". Tässä muutama kuva piristämään tätä sateista huhtikuun päivää.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat puhukoon puolestaan. Eikö tule mieleen lapsuuden ihanat kesät ja aika jolloin aina paistoi aurinko. Taidan mennä toisenkin kerran hakemaan hyvää mieltä ja kepeyttä elämään. Vielä kun menimme muutaman ystävän kanssa lounaalle ja vaihtamaan kuulumisia, niin päivä oli täydellinen.